www.maxibox.nl

Beveiliging en (camera)toezicht op uw goederen

MaxiBox Self Storage is meervoudig en optimaal beveiligd, persoonlijk toezicht door de medewerkers, toegangscontrole, camerabewaking en persoonlijke sloten. Elke opslagruimte afgesloten met een slot waarvan de huurder de sleutel heeft. Het grootste deel van de dag worden de MaxiBox Self Storage vestigingen bemand door onze medewerkers. Continu houden zij nauwlettend alles in de gaten wat zich in en om het pand afspeelt.

De gehele vestiging wordt bewaakt met een groot aantal beveiligingscamera's. Het camerasysteem houdt in de gaten wie wanneer de MaxiBox Self Storage vestiging binnenkomt en weer verlaat. Buiten de toegangstijden gaat het hele pand na een grondige inspectieronde door de beveiliging "op alarm". De toezichtdienst kan vanuit de meldkamer op de MaxiBox Self Storage toezien.

Na openingstijden is er toezicht van Beveiligingsbedrijf JenS Security en nemen wij deel aan de collectieve beveiliging van het industrieterrein.

Alle bewegingen in en om onze vestigingen worden opgenomen ter beveiliging van uw en onze goederen en voor de veiligheid van de klanten en ons personeel!