OVER ONS

MaxiBox is een onderdeel van de Maxi Groep. Deze opslagspecialist van de Maxi Groep is al meer dan 8 jaar actief in het op- en overslaan van goederen voor bedrijven en particulieren.

 

Binnen de Nederlandse opslagbranche werken wij hard aan een sterke marktpositie en werken wij intensief samen met onze partners voor transport en verhuizingen. Op deze manier zijn wij in staat om een breed aanbod aan onze klanten te aanbieden. Dit bespaart onze klanten veel tijd en kosten, omdat alles vanuit een bedrijf en lokatie georganiseerd kan worden. 

 

De eigenaren van de Maxi Groep hebben meer dan 25 jaar ervaring in o.a. de (inter)nationale transport-, op/overslag- en verhuisbranche. Bekijk de verschillende bedrijven van de Maxi Groep. >>  https://www.maxigroep.nl.

 

Ons team is ambitieus, flexibel en we werken er hard aan om MaxiBox BV uit te bouwen tot een servicegerichte (self)storagebedrijf. Onze (logistieke) medewerkers onderscheiden zich door er representatief uit te zien, altijd netjes en beleefd te blijven en zijn herkenbaar aan hun bedrijfskleding en kwalitatief correcte goede materieel en benodigde verplichte papieren.

 

ONZE VISIE
Met MaxiBox BV streven wij er naar uw de opslag efficient en zorgvuldig uit te voeren. Snel reageren op aanvragen, afspraken nakomen en kwaliteit leveren, daar streven wij naar.  Het werken met betrouwbare, commerciële en creatieve partners is noodzaak om dit te realiseren. MaxiBox gelooft niet in de beste prijs maar in betrouwbaarheid, snelheid en langdurige samenwerking. Onze bedrijfsformule is gebouwd op kwaliteit en vertrouwen.

VGM BELEID

De bedrijven binnen Maxi Groep worden geleid volgens ons VGM Beleid. Veiligheid Gezondheid en Milieu staan bij ons hoog in het vaandel.

Download hier ons VGM- Beleid. >> VGM Beleid <<

bereken

VOLUME

MaxiBox is onderdeel van de Maxi Groep.

winter- en 
zomerbanden

Opslag voor banden.

BEREKEN
VOLUME

Hoeveel opslagruimte
ben ik nodig?

OPSLAG

Bekijk de mogelijkheden.

tips & FAQ
  • w-facebook
  • Twitter Clean

> opslagruimtes

Contact

KANTOOR

Jules Verneweg 24

7821 AE Emmen

(T) 0591-648810

(E) info@maxibox.nl

> bereken uw volume

MaxiBox Self Storage B.V.  |  Jules Verneweg 24 |  7821 AE Emmen  |  www.maxibox.nl | KvK 61223018  |  BTW NL854259508B01 |  Bank NL66ABNA0446479896

INGANG OPSLAG

Paganelstraat 2

7821 AA Emmen

© 2019door MultiQorp BV.  Proudly created with Wix.com.